Arbejdsmiljø

Oplæg, workshops eller temadage for jer, som ønsker viden og fælles forståelser omkring psykisk arbejdsmiljø, stress og forebyggelse. Rådgivning i forhold til Arbejdstilsynets metoder, tilsyn og påbud. Eller sparring til ledere, arbejdsmiljøprofessionelle og AMO om en bred vifte af problemstillinger, prioriteringer og processer i forhold til jeres håndtering af arbejdsmiljøet.

Mulighederne er mange og afhænger af jeres konkrete situation og behov, som vi afklarer sammen.

Inden for psykologien har jeg altid særligt beskæftiget mig med arbejdsliv, organisation, ledelse og samarbejde. Mine 8 år som tilsynschef i Arbejdstilsynet har desuden givet mig en bred viden om arbejdsmiljø og indgående erfaring med myndighedens metoder, regler og ’logikker’ – samt kendskab til en bred vifte af brancher og deres særlige udfordringer. Grundet min faglige baggrund som psykolog har jeg især beskæftiget mig med psykisk arbejdsmiljø, herunder som chef for en særlig Task Force på området. Men jeg har også sat pris på at arbejde bredt med alle de emner og udfordringer, som tilsammen udgør helheden af arbejdsmiljøet.

Aktuelt driver jeg et antal netværksgrupper for arbejdsmiljøchefer fra en bred vifte af store virksomheder. Dette sker gennem et samarbejde med Netværk Danmark og holder mig løbende opdateret omkring aktuelle udfordringer og tendenser inden for arbejdsmiljø, i dialog med omkring 100 top-professionelle og engagerede arbejdsmiljøchefer fra både det private og offentlige område.

Denne unikke kombination af faglighed og erfaring bruger jeg nu som grundlag for rådgivning og undervisning af virksomheder, organisationer og professionelle.

Kontakt mig altid gerne for en uforpligtende samtale.