Om palmblad.dk

palmblad.dk er resultatet af min trang til at udvikle mig og lære – og til at medvirke til udvikling og læring hos andre. I det meste af mit arbejdsliv har jeg været del af store organisationer og været glad for de muligheder, rammer og relationer dét giver. Men da jeg efter 8 år i samme organisation besluttede at det var tid til noget nyt, var jeg alligevel ikke i tvivl – nu var tiden inde til at blive selvstændig og bruge de muligheder dét giver.

Med mig tog jeg min faglighed, mine erfaringer, et stort og varieret netværk – og en ambition om at kombinere det hele til mest mulig nytte for mennesker. I arbejdsmiljøet, i organisationer, i relationer og i det hele taget.

I palmblad.dk vælger jeg derfor at tilbyde præcis de ting jeg er bedst til og brænder mest for – både dem der har direkte forbindelse til min faglighed og erhvervserfaring, og dem der hidtil mest har levet på sidelinjen som ’livsstil’ og uden for mit officielle arbejdsliv. Derfor finder du ydelser inden for Erhvervspsykologi og Arbejdsmiljø beskrevet side om side med undervisning i Yoga og Mindfulness. Det er ikke de samme ydelser og du har formentlig ikke behov eller interesse for dem alle. Men jeg er den samme person, og det her er det hele liv og arbejdsglæde for mig. Og dét tror jeg på kan mærkes, uanset hvad vi mødes om.

Du kan læse mere om min baggrund her (LinkedIn)

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, behov for input til en situation eller en konkret opgave.