Yoga

Min undervisning spænder fra Yin yoga med fokus på lange, dybe stræk over klassisk Hatha yoga til mere krævende Astanga-sekvenser med fokus på styrke og flow. Jeg har ofte fokus på åndedræt – og altid på en positiv og uformel stemning.

Jeg underviser løbende forskellige steder i København, samt på retreats for rejseselskabet Tid til Ro - læs mere nedenfor. 

Er du interesseret i undervisning individuelt eller til en gruppe du selv har samlet, er du velkommen til at kontakte mig.

Yoga er min passion og jeg holder meget af at dele den med andre. Fra jeg startede i 2005 har Astanga Yoga været min grundlæggende praksis, som gennem årene er suppleret med både Hatha og Yin Yoga. Undervejs har jeg nydt godt af mange dygtige danske og internationale undervisere, som har givet mig så meget at give videre af i min egen undervisning. En særlig tak skylder jeg min lærer Paul Dallaghan, som gennem alle årene har vist, at yoga både er ganske seriøst, vældig sjovt og ikke mindst, en fantastisk måde at forbinde mennesker på.

Foruden min ’hverdagspraksis’ og en lang række af workshops er jeg i 2012 certificeret fra Samahita Centered Yoga i Thailand og senere videreuddannet både dér og hos Sattva Yoga i København. Fra min baggrund som psykolog trækker jeg desuden på mange års erfaring med formidling, undervisning og dialog med mennesker i mange forskellige sammenhænge.

 

Undervisning på åbne klasser og workshops:

Yoga Mudra

blå himmel YOGA

 

Yoga- og mindfulnessrejser med Tid til Ro – datoer 2018:

4.feb - 17.feb The Spa Resort, Koh Chang, Thailand

7.maj - 14.maj Enagron Eco Mountain Retreat, Kreta

2.juli – 9.juli Enagron Eco Mountain Retreat, Kreta

Læs mere og book rejser på Tid til ro. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om undervisningen i yoga og mindfulness.